Nederland 5 Euro 2016 Jeroen Bosch 1e Dag van Uitgifte

EUR 18,95 Nu Kopen 2d 12h, EUR 1,75 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (164) 97.1%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332805558397 In het jaar 2016 is het 500 jaar geleden dat de beroemde Zuid Nederlandse schilder Jheronimus Bosch, modern genoemd Jeroen Bosch overleden is. Jeroen Bosch werd geboren als Jheronimus van Aken maar veranderde later zijn naam in Bosch. Dit naar aanleiding van zijn woonplaats Den Bosch. De werken van Jeroen Bosch kenmerken zich als satirische ingewikkelde voorstellingen waarvan er tot op de dag van vandaag diverse nog niet begrepen worden. Veel van zijn werken zijn geschilderd op Baltisch Eikenhout. Hij schilderde zijn schilderijen niet alleen omdat vastgesteld is dat zowel links als rechtshandige schilders aan zijn werken meegewerkt hebben! Wel staat vast dat veel van zijn werken uitbeelden dat de mens zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar handelen. Dit wordt getracht zichtbaar te maken in deze bijzondere munt van 5 Euro. Men ziet fragmenten van vier beroemde schilderijen die in een spiraal ronddraaien. Deze beroemde werken zijn de Hooiwagen, de Goochelaar, de Tuin der Lusten en het Laatste Oordeel. In het midden van de munt ziet men een oog wat aan de achterkant van de munt zichtbaar is als een Oog van Koning Willem Alexander. Op de voorkant van de munt ziet men ook de waarde aanduiding van vijf Euro en de naam Jheronimus Bosch. Ook ziet men het jaartal 1516 het jaar van Overlijden van Jeroen Bosch. Op de achterkant van de munt ziet men Koning Willem Alexander geportretteerd als een rustige denkende man. Dit in de vorm van een spiegel. Deze bijzondere munt is verpakt in een coincard welke weer in een klein genummerd en getekend envelopje verpakt is.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: NL16-€5JBED

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 6 bekeken, 0.1 views per day, 88 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 164+ producten verkocht. 2.9% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap