Nederland 5 Euro 2017 Stelling van Amsterdam UNC Coincard

EUR 6,95 Nu Kopen 24d 6h, EUR 1,25 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (160) 96.7%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332805560242 De zesde munt van de serie munten met als thema het Nederlands Werelderfgoed heeft als onderwerp de Stelling van Amsterdam. De Stelling van Amsterdam is een bijzondere verdedigingsring van 46 forten en batterijen, sluizen en dijken. De Stelling van Amsterdam ligt rondom Amsterdam. De linie werd gebouwd tussen 1880 en 1914 en het doel was de vijand buiten de stad te houden. Men een vernuftig systeem kon het land onder water worden gezet. Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog werd de Stelling van Amsterdam wel in staat van verdediging gebracht, echter hoefde er gelukkig nooit gevochten te worden. De meeste forten en batterijen hebben nu een geheel andere bestemming. De Stelling van Amsterdam staat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Op de voorkant van de munt ziet men het fort aan de Ossenmarkt. In een cirkel van drie regels kan men lezen waar de Forten van de Stelling van Amsterdam te vinden zijn. Verder leest men in een cirkel de tekst Stelling van Amsterdam Nederlands Werelderfgoed 2017. Binnen in de cirkel wordt Water uitgebeeld. Verder ziet men aan de rechterkant de waarde aanduiding van 5 Euro. Tussen de Waarde aanduiding en het Fort ziet men het nieuwe Nederlandse Muntteken, de Servaasbrug. Het is de eerste keer dat dit muntteken op een bijzondere Nederlandse Euromunt te zien is. De achterkant van deze serie munten is gelijk: Men ziet Koning Willem Alexander twee maal afgebeeld. Een maal groot en eenmaal klein met de tekst Willem Alexander Koning der Nederlanden. Verder ziet men het Koninklijk Wapen. De kwaliteit van de munt is UNC en de munt is verpakt in een prachtige Coincard.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: NL17-5STAUN

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 8 bekeken, 0.1 views per day, 66 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 160+ producten verkocht. 3.3% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap