Nederland UNC 2016 Oranjeset

EUR 9,85 Nu Kopen 10d 19h, EUR 1,25 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (163) 97%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332805558435 Deze prachtige Nederlandse Oranjeset 2016 bevat de complete serie Nederlandse Euromunten van het jaar 2016. De Vacature van Muntmeester is vacant en daarom is bij het muntteken een sterretje toegevoegd. In het jaar 2016 zullen alleen de 5 cent munt en de 20 cent munt geslagen worden. Op de voorkant van deze prachtige Oranjeset ziet men een afbeelding van Koning Willem Alexander. Op de achterzijde ziet men een afbeelding van Koningin Maxima. Samen met deze Oranjeset 2016 wordt een leuke geschenkverpakking geleverd.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: NL16-UNC002

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 6 bekeken, 0.1 views per day, 80 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 163+ producten verkocht. 3% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap