Oostenrijk 5 Euro 2016 Veldhaas van Dürer Koper

EUR 6,95 Nu Kopen 2d 12h, EUR 1,25 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (164) 97.1%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332805568409 Deze vijf Euromunt van Oostenrijk 2016 heeft als thema de Haas van Dürer. Het bekendste werk van de beroemde schilder Albrecht Dürer (1471-1528) is de Veldhaas. Deze aquarel is geschilderd in het jaar 1502 en het is ongelooflijk met welk een precisie deze haas geschilderd is. Op de munt ziet men de hurkende haas naar rechts kijkend. Op de achtergrond ziet men een fragment van een ander beroemd schilderij van Albrecht Dürer genoemd das Grosse Rasenstück (de grote graszode). Verder ziet men de initialen van Dürer wat op elk werk van Dürer te vinden is. Aan de onderkant van de munt ziet men het jaartal 2016. Op de achterkant van deze negen hoekige koperen munt ziet men de wapens van de negen Bundesländer van Oostenrijk. In het midden ziet men het getal 5 en in de buitenring van de munt de landsnaam Republik Österreich. Onderaan de munt staat nog het woord EURO.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: AT16-€5FHCH

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 9 bekeken, 0.1 views per day, 88 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 164+ producten verkocht. 2.9% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap