Oostenrijk 5 Euro 2017 Paaslammetje Koper

EUR 6,95 Nu Kopen 7d 17h, EUR 1,25 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (163) 97%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332805556734 Een Lammetje, een lief, kwetsbaar en volgzaam dier wat wordt geassocieerd met het leven. Wit van kleur, de kleur van de vrede. Een lammetje wat tevens nauw verbonden is met Pasen, het ontwaken van de lente, de vruchtbaarheid van de natuur. Oostenrijk heeft hiertoe een prachtige koperen vijf Euromunt uitgegeven met als thema het Paaslammetje. Op de voorkant van de munt ziet men een lammetje liggend in een bloemenweide. Verder ziet men op de munt een hoeksteen uit de Sint Agidi Kerk in Murau - Stiermarken. Op deze hoeksteen ziet men een lammetje met een kruis. Verder ziet men het jaartal 2017. De achterkant van de 5 Euromunten van Oostenrijk is altijd gelijk. De munt is negen hoekig, Oostenrijk heeft negen Länder (provincies). Elke hoek geeft een provincie aan met het bijbehorende wapen. In de buitenste ring van de munt ziet men de landsnaam Republik Österreich (Republiek Oostenrijk) en de waarde aanduiding van 5 Euro.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: AT17-€5OLCU

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 8 bekeken, 0.1 views per day, 83 days on eBay. Goede hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 163+ producten verkocht. 3% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap