San Marino 2 Euro 2018 Bernini in Munthouder

EUR 27,95 Nu Kopen 25d 8h, EUR 2,75 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: eurocoinhouse (166) 97.2%, Objectlocatie: Nijverdal, Verzending naar: NL, Objectnummer: 332814429546 Gian Lorenzo Bernini (1598-1680) was een Italiaanse beeldhouwer û architect. Hij had de gave om Beeldhouwkunst en Architectuur perfect te kunnen combineren. Hij kon met zijn talent prachtige werken realiseren in de vorm van de Romeinse Barok.Bekende werken van hem zijn de buste van Constanza Bonarelli, de Cornarokapel en de baldakijn van Petrus in de Sint Pieter. Zijn bekendste werk is het Sint Pieterplein wat door Bernini is ontworpen. In het jaar 2018 is het 420 jaar geleden dat Bernini is geboren en ter herinnering hieraan heeft San Marino een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van de in 1640 gemaakte buste van Constanza Bonarelli. Zij was de vrouw van een van de leerlingen van Bernini en Bernini was smoorverliefd op haar! Aan de linkerkant van de munt ziet men de landsnaam San Marino met daarnaast de jaartallen 1598 en 2018. Aan de rechterkant van de munt ziet men de naam Bernini. De munt is verpakt in een bedrukte Leuchtturm Munthouder. Deze munt is uit eraard een wettig betaalmiddel.Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten. Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen! Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten. Merk: Merkloos, MPN: SM18-2EURO6

recetasguru.com Insights recetasguru.com Exclusief
  •  Populariteit - 27 bekeken, 0.3 views per day, 95 days on eBay. Grote hoeveelheid van bekeken. 1 verkocht, 1 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 166+ producten verkocht. 2.8% negatieve feedback. Goede verkoper met een goede positieve feedback en goede hoeveelheid ratings.
Vergelijkbare producten Items
Sitemap